Nu-Lördag


Sötaste!- bild sen i vintras

Skolan va helt okej, hade NO prov i ekologi. Känns faktist som det gick rätt bra, så bara att hoppas på det bästa och höja betyget lite sen förra provet som gick skit.
Stallet sen. Första gruppen hade jag GB. Det va ett bra tag sen nu, men han gick rätt bra. Fasst när vi skrittade fram märkte vi att den där "pluppen" på martingalen hade förvunnit typ, så den satt jätte löst. Men det fixades på en kvart kanske. Vi hoppade tre hinder på kortsidan, jag skulle ha 2galoppsprång mellan hindrena, men provade med 3 också, det blev inte så bra. Efter hindrena skulle man sakta av till trav och trava över 3bommar och sen svänga till höger, fatta galopp och hoppa lika dant på den kortsidan. Gick helt okej och är nöjd med honom. Lite svårt att sakta av då han vill korta galoppen.
Silver sen på andra lektionen. Vi hoppade en teknik bana med blandning av alla sortes hinder typ. Så hästarna skulle ta drivningen och korta när vi ville, gick bra faktist. Fanns ett litet plank och en serie. Så kändes rätt kört men ärligt så gick det skitbra! Hon gjorde precis som jag ville och hoppade allt, tror tillochmed hon bytte galopp två gånger, iaf fram (: Älskar den ponnyn så sjukt mycket!♥
/Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0