Närbild


Gräshoppa hos mormor och morfar (a)   Foto: Hanna Rosengren ©

Idag-midsommar.
Ska först till mormor och morfar och äta lite mat, sen drar vi till Håkan och Åsa för att äta ännu mer mat.
Vad ska alla andra göra idag?
Btw, ridläger om 2 dagar :D!, hoppas det blir roligt bara.

Skulle ni vilja se fler bilder på gräshoppan (a)?
Elr något annat ?
Kommentera då!

Se ya!

Länge sen.


90cm med Night Star♥                               foto: emma rosengren!


Länge sen jag bloggade nu känns det som.
Kan säga att det känns sjukt att det är sommarlov, fasst vädret är ju rätt tråkigt men endån.
Ridningen i fredags gick iaf super!, först hoppa Silver, skulle bestämma en tid som man skulle matcha. Gick inte så bra (A), men nöjd med Silver iaf!♥
Andra lektionen hoppade vi på tid också, matcha tiden där också. När vi hoppade fram hoppade man 90cm med Night Star. 10cm högre än va jag hoppar med Silver, och Night Star är mindre ;).Men vårat lag van iaf, vi matchade våran tid bäst!
Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har gjort. Inte gjort så mkt iaf.
Igår/inatt så va jag med på spökrundan iaf. Inte alls kul eftersom alla barnen bara gick fram och sparkade/kramade en, knappt någon skrek -.-'. Men träffade massa roligt folk iaf!♥
Idag har mest bara slappat hos mormor och morfar.
Det va väl det!

Bye♥

Tuesday.



Omg ska spela flöjt på skolavslutningen :O, kmr typ dö eller nåt?
Idag har iaf varit en helt okej dag. Kan medge att jag typ älskar våran klass!, kunde varit lite bättre men iaf, alla har typ sjuk humor. Har varit min fail dag idag också.. Först hade vi matteprov, kunde inte så värst mkt, när jag va klr så gick jag ju såklart in i skåpsluckorna som *inte alls låter mycket* när man rör dem. Alla typ tittade och Adam skrattadeihjäl sig typ, *skadeglädje*.Sen orkade jag knappt öva till sista spanska läxan, som vi somtur inte förhörde!, fick Cupcakes istället!. Annars har vi bara kollat på film, Kalle och Chokladfabriken. Sen va det övning med kören, failade exakt hela tiden...
När man kom hem sa mamma att vi kunde åka och kolla på det som saknades till skalavslutningen. Köpte vita tights och en vit bommulskofta! Har ingen bra bild på klänningen, men en enkel vanlig klänning typ :). Den är råsa och blå.
Sen provade jag att locka håret, ska till syssling imon eftersom hon tar studenten!
Annars har jag precis duchat och har det allmänt bra, lyssnar på musik.

/Hannaa

Bilderna sen igår


Clara och Cerat


Jag och Silver (mitt smile...)


Hopp :)


Glad ponni :)

Får bli 4bilder, orkar inte lägga upp fler nu ;)

Hihi :3

Som rubriken lyder... Tar gårdagens otroligt jobbiga dag. Btw, va liiite flummig igår ^^

Dagen börjar med att man cyklar till skolan och så börjar det ösregna. Inte okej. Så väl framme vid skolan så är man genomblöt. Sen hade vi iaf Kf-tid. Kommer inte ihåg riktigt vad vi pratade om men  iaf. Efter det var det No-läxförhör. Gick rätt bra faktist. Tror jag hade rätt på alla 30 växter!
Efter det skulle vi springa lindsdalsloppet. Sprang med Emilia, Madde och Annie!, vi va jätte duktigt (A), vi sprang faktist 1mil. när vi hade ca 2 kilometer kvar stack Annie ifrån oss. Sen vid sporthallen stack jag för att jag inte orkade vänta xD, Så sprang på ca 1tim och 21minuter tror jag :)?, riktigt nöjd iaf. Tror jag ska börja träna till nästa år. Då ska jag under 1tim och 10minuter, Har jue betyg nästa år så jaa ;). Får ta och gratulera Evelina som kom 3a i våran klass!.
Efter det drog vi till stallet. Första lektionen va underbar!
Vi var ute på fältet och skulle rida 270 meter tror jag, på en speciel tid. Jag och Hedvig ägde!. Hade Ghost Buster föresten ;). Sista rundan va helt otroligt rolig. Skulle rida på 1minut och 52 sekunder. Vi red på 1minut och 43sekunder!. lite för snabt men helt okej. Ärligt, det va underbart!, alla hästar va jätte taggade och typ drog och några busade lite ;D
Andra lektionen skulle vi hoppa. Vi hoppade lite av Lotta Björe banan!
Hade Silver och är faktist rätt nöjd. Åkte av en gång men va lite mitt fel, jag kom dåligt, både med vägen och tempot. Fick hoppa om allt sen (hoppade bana 70/80 cm) då gick det jätte bra!, va en länga på 6galoppsprång som jag kom konstigt på och hon rev så fick hoppa om det också och då kom jag perfekt!, fina ponni!♥

Omg, märkte precis att jag har skrivit aldeles för mkt,
så hejdå!

(bilder kommer snart)

Köket


("Blomma: Veronica- även kallad mormors glasögon")     ©Hanna Rosengren
     den är mä på vårt NO-läxförhör imorgon xD                lite ur fokus, jag vet


Ingen skola idag, fick stå i köket istället mä Mathilda!♥´
Vi fick väl göra det bästa av det. Först skala ägg, sen skära potatis, "paus" , mera potatis och sen skära bröd. Efter det hade vi lite ledigt och gick för att se vad ens klass höll på med. De kollade jue såklart på film ;o, så satte oss en stund där för att glo på filmen "Mathilda" i ca 15min. Efter det fick vi stå i disken, sen kom alla 5or som ska börja här efter sommaren. De var små o.O.
Sen mera disk, äta, vänta på alla, äta igen, diska och sen sluta tror jag ?
Finig dag mä underbar kompis!

Snart ska man då själv iväg för att spela flöjt, orka..
Resten av dagen blir det nog att spendera framför TV elr datorn ^^
Kanske plugga lite NO?, näe, skulle inte tro det.
Imorron blir det att tagga för Lindsdalsloppet... haha... ska nog gå nästan hela. De är så tröga så vi ska "springa" 1mil :O

Godnatt?

Boktips :)


Ärligt talat de bästa böckerna ever!♥

Serien blodsarvet handlar om en kille vi namn Erik. Han blir bortrövad som liten då hans öde är ämnat som någonting stort. Han växer upp som slav hos hans "ägare" Irna. Han träffar en annan kille i samma ålder som heter Loke, de blir snabt nära vänner och kommer kämpa sida vid sida för sina liv. Gudhems "prinsessa" Vanja kommer också som slav efter något år. De ska tillsammans störta den orätvisa kung Svartnack.

En otroligt gripande historia, ärligt, jag kan knappt lägga ifrån mej boken. Läser om Isöhäxan som är nr 2 i serien för andra gången, den är fortförande lika spännande!
Rekomenderar böckerna stort!, lite fantasy fast utan troll och drakar. Utspelar sej någon gång i medeltiden.
Älskar!♥

(bilder från google)

Bästiis

Skolan idag va helt okej. Hade ingen SO, så fick 40 min rast istället!, det gillas mycket. På den rasten satt man och spelade kort, kan säga att jag ägde, först medborgare sen vise president ,sen president osv..
Som sagt så va skolan helt chill!, på Kf-tiden kollade vi ännu lite till på Life of Brian, enligt mejj så äger den filmen om man är på rätt humör! Så den rekomenderas. Efter det fick man följa med till kören och spela lite flöjt, ska spela på skolavslutningen ;)

Efter skolan drar man till fina Mathilda!
Vi fikade lite och sen har vi bara spelat Buzz, haha vi äger!, Vi är dinosaurier xD!

Väldigt lyckad dag. Får se vad som händer imorgon.

Tjaou

<3

Kunde inte få den större ;)

Varmt ute

Tjena!
Har precis kommit hem från en dag i stallet. Va klubbhoppning. Jag hoppade såklart Silver, första klubbhoppningen på 80cm och det gick faktist bättre än jag kunnat tro. Hade bara ett stopp på 7an och det va typ bådas fel. Hon hade kunnat hoppa och jag tappade yttersidan och höll inte om tillräckligt men annars gick det super!
Nu sitter jag här vid datorn och har precis duchat. Visst är det varmt ute!?
Höll nästan på och dö pga värmen ;D
tror det är runt 25grader ute jusst nu :o

Men ska iaf va lite mä Emma och Clara snart och sen fota Clara imon när hon rider Lina. Får se om det kommer ngn bild :)

Och ursäkta mejj för att jag är lite dålig på o blogga ;)

/Hannaa

RSS 2.0