Remember me


Bild; Google
Precis sett Remember me på Tv1000. Sjukt bra film. Måste ses!

Glad!

Sjukt stolt!, precis lärt mig ställa in exponeringen på riktigt på kameran!
Va bara tvungen att säga det. En sak som man borde lärt sig för ett bra tag sen. Men aldrig försent att lära sig något nytt!
/hanna ^^

Ny Header?


Ny header kanske?
Vad tycker ni?
Den jag har är inte så fin, bara slängt ihopp någonting.
Kommentera :D!

:)



Bara för att jag inte uppdaterar och inte kommer på någonting att skriva.
Lite bilder bara. Foto; Hanna Rosengren {Jag} ©

Rubrik? orka komma på någon..


Fjäril                           Foto; Hanna Rosengren {Jag} ©

Finaste

Va en stund igår med Maddä Mathilda och Ida!
Gjorde inte så mycket. Men spelade lite neger president. Blev typ presidet 10 gånger eller nåt på raken och sen bara blev ida jätte bra helt plötsligt och jag blev neger jätte många gånger ... jag som trodde jag va bra på kort?
Haha, har också märkt hur ososial jag har varit ;). Så ja, förlåt.

Ni är finast♥

Ridläger igen !


Clara och Ariel    Foto; Emma Rosengren


Emma och Bobby  Foto; Hanna Rosengren {Jag}


Jag och Bobby (skulle haft Ariel men fick ha Bobby istället. Är LITE för lång för honom.. men han va underbar)     Foto; Emma Rosengren

(La bara upp på dem jag vet jag får lägga upp på ;).)

Hemma från 3 underbara dagar hemma hos Ellen. Vi va där på ridläger eftersom de har en "klubb"Förlösa Vi unga till häst. Har ingen ork att skriva någonting men va underbart roligt iaf!. Önskas lika roligt igen nästa år!

/Hanna

I belive I can flye!, elr näe..



Två bilder från förra ridlägret hos Ellen. Jag och Atreyou.      Foto; Agnes Sundström (mobilkamera)

Denna dagen blev spenderad hos Ellen då vi ska dit på ridläger imorgon! Vi kom dit vid kl9 och sen städade vi boden där vi ska sova. Sen gick vi in och åt. Efter det gick vi ner till stallet och ockade lite o så. Jag är stallansvarig, men har väldigt svårt att ge folk order (förutom Emma då). Men om jag inte vet så får jag fråga Ellen så ska det nog gå bra (a). Efter det hämtade vi in hästarna som stått ute i ösregnet, lite blöta hästar ;D
Ellen visade hur man hade på glansspray så sprayade jag alla hästar. Sen skulle de avmaskas så då fick jag hjälpa till med det. Och Dora hade fått ett litet sår på bakbenet, fick fixa till det också. Sånna småsaker som man bör kunna som man inte kan så väl. Så finslipa grunderna lite ;)
Den hästen som jag tydligen skulle ha haft (Legolas) hade blivit såld. Så det va en häst för lite. Så istället för att rida första dagen får jag (och några andra) tömköra Dora.
Fick också träffa Ariels nya lilla fina föl, Triton. Han va super söt :D

Oj.., lite långt inlägg.

/Hannaa


Bilder Clara & Lina


Bilder på Clara och Lina :)                           Foto: Hanna Rosengren {Jag}

Bilderna är inte redigerade så något dåligt ljus ;)

/Hannaa

Ny Header

Japp, ny header för dem som inte märkt det. Bara rörde ihopp någonting så fick det bli som det blev ;). Fredag tagga ridläger hos Ellen! Kommer bli super. Ska dit imon och bara fixa iordning allt och Hanna elr jag ska skritta Ariel tror jag? Det blir mysigt!

Igår tills idag hade Agnes fest. Det va kul, vi glodde lite på Grease och sen spelade några Wii (Mario), jag äger :D, och sen gick vi och la oss. När vi vaknade åt vi frukost och sen spela lite mer Wii och sen åka hem. Nu har mamma jag och Emma varit på Bauhouse och IKEA. Blev lite små inköp ;). Alldeles snart blir det mat. Nu faktist :D.
Ska bara erkänna att jag saknar massor mä kompisar!<3
Bara messa om någon vill göra nåt :D

/Hannnaa

Yummi"


Bild fotad häromdagen. Foto: Hanna Rosengren {Jag}

Dålig uppdatering*


något gammal bild sen Emmas grupp hade gymkhana ;D            foto Hanna Rosengren.

Tycker jag har varit dålig på att blogga nu ett tag. Kan va för att det är sommarlov och att bästa kusinerna från spanien är här!, Så spenderar mer tid ute än inne, oftast. Om några dagar är det ridläger hos Ellen:D, fasst dåligt att en lärare på våran skola ska spela på mina andra kusiners bykrog på Öland när jag är på läger. Skulle gjärna varit där och lyssnat :(. Men får väl säga åt alla andra att åka dit!. Kastlösa bykrog, På fredag blir det lite musik också. Men snart kommer Clara, hon får väl underhålla min dag idag ;)

/Hannaa

Bätteropp 2011!♥


Jag och Thiff sen lägret!♥

Skrev om allt men så klumpig som jag är så sparades det inte >.<
Ni får läsa lite på Claras blogg ( som inte går att länka,datorn samarbetar inte) clarajonsson.blogg.se

Men saknar alla något enormt och mest av allt min fina Thifany!♥
På 5 dagar han vi tom hoppa en 80cm bana tillsammans :D!, gick sådär men kom runt!♥

Vi red iaf 2lektioner om dagen, sen skrittade vi hem och till hagen barbacka varje morgon och kväll. Underbart!
Sista dagen hade vi en tävling som inehöll dresyr, hoppning och terräng. Dresyren fick jag näst högst poäng i, vilket förvånade mejj något enormt! Han knappt rida fram henne så hon va stel och inte så framme och tog inte min skänkel. Så första galoppen fick jag en 3 i..., men sammanlagt hade jag 152 poäng :D. I hoppningen hoppade jag en 70cm bana tror jag, skulle hoppat 70/80cm men tror dem glömde höja, och det va bra ^^. Va felfri där också, så fin hon va :D
I terrängen va det inte alls kul, hon ville inte och försökte backa hem, sen hoppade hon hela men sen skulle hon tillbaka till stallet >.<, fick iaf bara 12 fel (2 stopp och 1 rivning). Men när de la ihopp resultaten kom jag 3a av 12st :D

Saknar!♥


RSS 2.0