:)

Anmäld till klubbhoppningen nu på lördag. Blir Silver 80cm 2 faser på tid :D!
Lite uppdate bara ;D
/Hanna

Jag bjuder..


Haha söt ponni xD


HAHA!, dör lite varje gång jag ser denna xD!



Min min syns inte så bra, men ser rätt sjuk ut väldigt ofta ;D


Haha, ser ut som en gris *.*

/Hanna

Hannaa'


fota (inte min kamera på bilden)


Något allmänt


Rida (bild i repris)


Rita

/Hanna

Något trött.


Min fina Lova har typ ingen känsel i sin högerfot :(♥

har sovit hos Ellen inatt. Har väl gjort lite lagom mycket, ätit, kollat på film och Merlin. Ritat lite och märkt att klockan va lite för mycket. Men sovit bra o så. Idag har vi haft agillity med Lucy och Ayla (stavning?). Jag fotade mest, men hoppade med Lucy också, haha det gick inte så bra xD

/Hanna

Fixar rummet!




Vad ska man säga, behövs fixas rätt mycket ;D
Ska snart tapetseraom, har haft de här tapeterna sen vi flyttade in..
(Emmas nya dator äger :D)
/hanna

It's friday


Jag och Silver♥


Jag o Leo♥ failbild.

Kort samanfattning av fredagen;
Skolan va helt okej. Fick reda på svenska betygen från samanfattningen och diskussionen. Hade ett B och ett D så lite okej är det iaf.
Efter skolan va det stallet. Hoppade Silver igen! hade inte haft henne på 2 veckor. Gick jätte bra! vi hoppade någon bana. Jag är inte så bra på avstånd så kom nog fel på hälften av alla hinder.. Men hon hoppade allt så är jätte nöjd!
Andra ektionen hade jag Leo! hade någon vikarie som hette Marie, hon tyckte vi passade bra tillsammans (jag o Leo då) så jätte nöjd! Han va mycket finare och starkare i galoppen denna gången♥

/Hanna


Svenska Engelska Matte Spanska



Får panik när det blir mycket. Som nu, svenska sammanfattning av deckare som man har läst och förbereda sig på frågorna. Och sen till Onsdag matteläxa och spanska glosor. O sen på Torsdag engelska massa konstiga glosor och spela in reklamfilmen. Så känner att jag är lite stressad. Inte kul. Har 4 läxor + reklamfilmen denna veckan.
/Hanna


Udden today!


Otroligt fina Leo!♥



Cerat :)

Först hopplektion på Cerat. Det gick väl inte så jätte bra, men mycket bättre än förra gången! Idag hade han lite mer energi. Vi hoppade böjd studs i två hörn av ridhuset och sen ett smalt hinder i mitten av ridhuset som om man red på en åtta. Och hoppa utan stigbyglar= inte min grej..
Men annars gick väl lektionen i sig rätt bra.

Andra lektionen hade jag Leo♥ (tror han börjar bli en av mina nya favoriter, inte bättre än Silver men gillar verkligen honom!) Tredje gången jag red honom, vi skulle hoppa. Det gick faktist oväntat bra! Först hoppade vi fram, och sen hoppade vi kombination som va kryss-1 galoppsprång-plank-3-4 galoppsprång- vanligt räcke/plank?. Men trro jag fixade det med avståndet 2 gånger. Han bjöd ju otroligt ycket och drog iväg och halkade ut från den raka linjen om man säger så. Men jättenöjd för att var första gången! Han är en jättefin ponny och kommer bli jätte duktig tror jag!

/Hanna


Höstfeeling?


Inte så bra kvalité , sparat i jpg format

/Hanna

Black or red?


Källa; Google

Haha kolla vad jag hittade!
Inte min smak men tycker det va rätt tufft med en röd kamera! (nikon d3100)
/Hanna

Paddla



Ska iväg och paddla med klassen imorgon, och sen ska vi sova på något ställe. Så kommer hem på Tisdag någon gång. Ingen bloggning på ett tag. Ska nog gå ner till macken och köpa lite godis tror jag. Ses!

/Hanna

Old pictures











Hittade lite gamla bilder från mobilen (:
/Hanna

Välkommen in



Ska snart åka till Vanja!, va väldigt länge sen, så hoppas det blir lika kul som vanligt!
Och på måndag-Tisdag ska vi ut och paddla med klassen, hoppas man överlever("

/Hanna

Min Fredag



Igår Fredag;
Först hade vi No-prov. Det gick skit!, hade övat men fattade absolut ingenting. Fasst jag vet ju inte hur det gick eftersom de inte är rättade än. Sen lite senare hade vi skolfoto. Tror klassfotot blev bra. Porträttet blev också helt okej!, mitt bästa någonsin tror jag, har inte sett det så bra men lite snabt bara.
Efter skolan blev det stallet. Hade Cerat första lektionen. Det gick inte alls bra, va faktist taggad inför den lektionen, men han ville inte alls. Hoppade kombination, hade 1 galoppsprång mer än man skulle ha. Så dog nästan där. Nästa lektion hade jag Leo. Han är verkligen en fin ponny! en av mina nya favoriter faktist! Vi flyttade hästarna väldigt mycket, första gångerna red jag bara rakt fram för han va lite böjd. Men sen gick det lite bättre, han flyttade rätt fint i slutet. Men sen va jag så trött så fastnade i innerhanden, så tycker lite synd om Leo, jag brukar inte göra så. Men får förbättra det till nästa gång jag rider honom!
Väl hemma väntade Pizza och en skön kväll framför TVn !
/Hannaa

Har man tråkigt så har man..



Flowerpower


Funderar på att ha Fototävling!                                      Foto; Hanna Rosengren ©
om det nu är någon som vill va med, blir pris isåfall!
Så säg till om du vill va med så får vi se :)
/Hanna

What makes you beautiful"


Bild från igår när Emma och jag fotade. Det duggade ;D

Mina dagar efter skolan går till att göra läxor. Inte kul. Får se om jag hittar på något imorgon.
Btw, One direction äger!♥

Sommar igen tack!






Lite bilder sen i sommras.

Söndag



För tillfället sitter jag här med min konstiga syster. Hon är läskig.
Har inte gjort så mycket idag heller. Började med att jag fick sova till 10 (a), skulle gjort det igår med men sen fick jag skritta Bellatrix (den nya ponnyn på Udden), så va där vid 9.15. Ingen sovmorgon då. Annars har jag baka kärleksmums och bara glott osv ;D
Om någon har förslag på vad man kan blogga om, kommentera!
Tycker själv att min blogg är jätte tråkig.

/Hanna

RSS 2.0